Modul I: Bazele compoziției florale 7 - 10 Octombrie 2019
Modul I: Bazele compoziției florale 7 - 10 Octombrie 2019
DESIGN FLORAL – PRIMII PAȘI este primul dintre cele șase module ale cursului Designer Floral Profesionist.

Acest modul reprezintă baza cunoștințelor de design în general și de design floral în special, pe structura căruia se adaugă toate noțiunile și cunoștințele practice în domeniu, ce se vor completa în următoarele module.

Tematica modulului vizează: 
 
Ziua 1
 • Principii ale designului
 • Exerciții aplicate ale principiilor
 • Feedback pentru fiecare lucrare
 
Ziua 2
 • Elemente de design
 • Exerciții aplicate ale elementelor
 • Feedback pentru fiecare lucrare.
 
Ziua 3
 • Stilul vegetativ - explicații teoretice
 • Stilul vegetativ - hands-on
 • Feedback pentru fiecare lucrare.
 
Ziua 4
 • Lucrări cu plante la ghiveci – explicații teoretice
 • Lucrări cu plante la ghiveci – hands-on
 • Feedback pentru fiecare lucrare.

Cursul este destinat persoanelor care au parcurs deja un curs de bază pentru calificarea în profesia de decorator floral.
 
Dată începere: Luni, 7 Octombrie 2019
 
Durată: patru zile
 
Dată încheiere: Joi, 10 Octombrie 2019
 
Participare o singura zi (cursanții pot alege să participe la o singură temă din cadrul modulului): 600 lei per participant/zi.
 
Preorder (achitare patru module în avans, în perioada 1 – 31 Iulie 2019): 1800 lei per participant/modul cu condiția achitării în avans a întregului curs ( șase module).
 
Early bird (achitare în perioada 1 August – 30 Septembrie 2019): 2000 lei per participant/modul.
 
Cost întreg (achitare în perioada 1 - 31 Octombrie 2019): 2400 lei per participant/modul.
 
 
Include: 
 • toate materialele necesare bunei desfășurări a cursului
 • open bar pentru soft drinks pe toată durata cursului;
 • două pauze de cafea cu mici gustări în fiecare zi de curs;
Nu include:
 • transportul
 • masa și
 • cazarea pentru cursanți
 
Mod de plată: 
Pentru opțiunea Cost întreg: avans 50% pentru rezervarea locului și restul de 50% cel mai târziu în data de 31 Iulie 2019.
 
Pentru opțiunea Early bird: : avans 50% pentru rezervarea locului și restul de 50% cel mai târziu în data de 31 August 2019.
 
Pentru opțiunea Preorder: avans 50% pentru rezervarea locului și restul de 50% cel mai târziu în data de  30 Septembrie 2019.
  
 
Condiții de restituire a avansului:
Avansul se restituie doar dacă retragerea participantului este anunțată prin e-mail la adresa inscrieri@academia-agop.ro în interiorul intervalelor corespunzătoare fiecărei opțiuni de cost. Orice solicitare de restituire făcută în alt mod sau cu termen depășit NU va fi onorată.
 
Locuri: 10 per clasa
 
Adresa: Academia AGOP Design Floral
Strada Liveni, numărul 27, sector 4, București, cod poștal 040507
 
Orar: modulul se desfășoară între orele 9 - 19
 
Lector: Nicolae Agop
Nicolae AGOP – răbdător, meticulos

Fondator al “Atelierului floristic AGOP” și membru de onoare al Asociației Naționale a Floriștilor din Rusia, cu o experientă profesională de 35 de ani și experiență de predare de 25 de ani în peste 40 de orașe ale lumii, Nicolae Agop a realizat numeroase demonstrații florale atât în interiorul țării cât și în afara ei.

Coordonatorul concursului internațional de floristică “Castanul de Aur” (Chișinău – Moldova), Nicolae Agop a predat alături de personalități în domeniul floristic precum: Nicole von Boletzky, Peter Hess, Karl Zuber, Janos Szabo, Klaus Wagener sau Ursula Wagener.

Din experiența sa profesională fac parte și participările, în calitate de juriu, la numeroase concursuri de floristică, de talie internațională și este un renumit preparator pentru acest tip de competiții.

Nicolae Agop a urmat cursurile Școlii Internaționale de Floristică de la Tallin (Estonia), a studiat la Academia de Științe și la Universitatea Agrară din Chișinău (Moldova).

Remarcabile în cariera sa sunt premiile obținute la concursul internațional “Roksolana” (Ucraina) – de patru ori câștigător al premiului “Grand Prix” precum și faptul că este multiplu medaiat la EREN, Moscova (Rusia). Nicolae Agop este de altfel câștigător și deținător de diplome la expoziții și concursuri internaționale de flori și floristică profesionistă din țări precum Rusia, Moldova, Ucraina, Letonia, Italia, Slovacia, Republica Cehă, Estonia, Japonia, Elveția.
 
 
Asistent: Beatrice Stoicovici
Beatrice STOICOVICI – creativă, riguroasă

După zece ani petrecuți în domeniul juridic, în calitate de avocat, Beatrice Stoicovici a descoperit frumusețea și arta designului floral în anul 2013, când a decis să intre în acest domeniu cu toată deschiderea și dorința de a realiza compoziții unice și de a crea stări frumoase.
Beatrice Stoicovici a studiat floristica în Elveția, a participat la mai multe workshop-uri organizate de renumiți creatori în domeniul floristic precum Gregor Lersch sau Daniel Santamaria și a absolvit cursul Designer Floral Profesionist susținut de Nicolae Agop.

Nicolae Agop este cel alături de care a studiat designul floral și a descoperit pasiunea pentru flori și pentru realizarea compozițiilor în domeniul designului floral. In Anul 2020 Beatrice își va finaliza formarea profesională cu Masterul în Artă Florală la Academy of Flowerdesign/AoF – Zurich, Elveția sub îndrumarea cunoscutei profesoare Nicole von Boletzky.

Beatrice Stoicovici a decis ca toată pasiunea pentru flori și artă florală să fie desăvârșite în cadrul proiectelor L’ Atelier des Fêtes și Academia Agop Design floral.
 

ÎnscriereGalerie foto