Roman Steinhauer
Roman Steinhauer
Roman STEINHAUER – inventiv, ambițios

Fondatorul Școlii de Floristică și Design (Siberia) și membru în Asociația Națională a Floriștilor din Rusia, Roman Steinhauer arbitrează de multă vreme competiții floristice din Rusia, este lector și profesor în școlile floristice rusești și europene. 

Din experiența sa profesională fac parte numeroasele participări la proiecte internaționale din domeniul designului floral precum “Orhideea siberiană”, Nevosibirsk (Rusia), Land Art (Rusia, Elveția, Italia, Lituania, Canada), Floral Art (Belgia), Fleuramour din Alden Biesen (Belgia). În toate aceste colțuri ale lumii a reușit să facă demostrații florale demne de invidiat și extrem de apreciate.

Roman Steinhauer este de asemenea asistent florist la “Orhideea siberiană” Nevosibirsk (Rusia), a urmat cursurile Grădinii Botanice Centrale din Siberia - Academia de Științe din Rusia, a fost maestru de biologie și ecologie la Universitatea Pedagogică din Omsc (Rusia) și a studiat la International Floral-Design School „Nicole” (Moscova).

Din palmaresul său fac parte premii obținute la concursuri din Genova (Italia) – vicecampion, la camionatele din Novosibirsk (Siberia) și Moscova (Rusia) – campion, precum și la competiții regionale din Irkutsk (Rusia), “Flori de Baikal” – locul III.